Losse behandelingen

Losse behandelingen

Wenkbrauwen epileren, waxen en verven
Je wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking en daarmee dus ook uitstraling. Bovendien zijn ze de perfecte omlijsting voor een mooie oog make-up. Tijdens het sugarwaxen of epileren van de wenkbrauwen bepalen wij samen de juiste vorm dat perfect bij jouw gezicht past. Daarnaast kunnen we de wimper- en wenkbrauwhaartjes ook nog eens de perfecte kleur geven doormiddel van wenkbrauwverf of henna. Voor meer uitleg over henna: zie het kopje ‘hennabrows’ op deze website.

Visagie
Doormiddel van een mooie visagie kun je mensen er op hun allermooist uit laten zien of zelfs een metamorfose geven zonder overdreven veel lagen make-up aan te brengen, maar door precies de juiste make-up op de juiste plaats aan te brengen. Zo kun je de mooie punten van het gezicht accentueren en de minder mooie punten camoufleren. Bij salon Zandzicht kun je terecht voor make-up advies, een dag make-up (naturel), een feestelijke visagie, of een bruidsmake-up. We kunnen je vrijblijvend adviseren wat het beste bij jouw gezicht past.

Gellak
Wilt u geen kunstnagels, maar wel mooi verzorgde nagels met een lichte versteviging? Dan is gellak wellicht een goede oplossing. De gellak is uitermate geschikt om de natuurlijke nagels flexibel te verstevigen. Het is een sterke, transparante of gekleurde gel die zeer dun kan worden aangebracht op de nagels. Hiermee heeft u nagenoeg geen last meer van gebroken of ingescheurde nagels. Ze krijgen een prachtige glans. Gellak kan worden aangebracht als een French Manicure (met een wit randje) of in een kleur over de gehele nagel. De lak wordt uitgehard in een led-lamp. Hierdoor heeft u gemiddeld 3 weken verzorgde nagels. Hierna begint er een kleine uitgroei zichtbaar te worden en kunt u kiezen voor een nieuw kleurtje.