Henna brows

Henna brows

Doormiddel van henna kunnen super strakke wenkbrauwen gecreëerd worden. Henna word al eeuwen gebruikt voor versieringen op het lichaam. Tegenwoordig word henna ook gebruikt in de beautybranche. Het is een van de nieuwste trends op wenkbrauw gebied. Henna brows is een andere techniek dan het verven van de wenkbrauwen omdat niet alleen de haartjes geverfd worden maar ook de huid. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en strakker en hoef je niet meer zelf met een potlood of poeder aan de slag. Over het algemeen is de hechting van henna gemiddeld 2 weken op de huid en 6-8 weken op de haartjes. In vergelijking tot normale wenkbrauw verf is de hechtingsduur dus een stuk langer met henna.

De henna van het merk BrowTastic is een veilig product. Het is plantaardig en word gemaakt van Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware materialen, ammoniak en waterstofperoxide. De henna wordt gemengd met pure rozenwater. Er zijn zeer veel kleur mogelijkheden.

Henna verandert de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet en is zelfs gezond voor de haartjes. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang hecht. Henna is ook een mooie oplossing voor mensen die permanente make-up hebben ondergaan en hier niet tevreden over zijn.
De behandeling:

Als eerst brengen we de wenkbrauwen in model doormiddel van sugarwax en epileren. Daarna worden uw wenkbrauwen goed schoongemaakt en gescrubt, hierdoor is de hechting beter. Daarna wordt de gewenste kleur gemengd en brengen we de henna aan in het gewenste model. Dit moet even inwerken en daarna word de henna verwijderd en blijft er een prachtige kleur achter op de huid en haartjes.

Contra indicaties:
– Allergie voor henna/walnoten.
– Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD).
– Gebruik van Lithium.
– Wondjes rondom de wenkbrauwen.
– Recent (binnen 2 weken) geverfde wenkbrauwen.