Over mij

Over mij

Mijn naam is Dominique Nijenes en afkomstig uit Aalten. Met een passie voor de beautybranche ben ik met ‘Salon Zandzicht – schoonheid en pedicure’ gestart in het prachtige pand ‘Sint Bernardus’ in het historische Bredevoort. In dit pand bevind zich een mooie combinatie van horeca, verblijf en ontspanning. Hierdoor kunnen wij u heerlijke arrangementen aanbieden.

Ik ben begonnen met de opleiding ‘make up and hair artist’, dit was voor mij niet genoeg en daarom heb ik een studie gedaan tot schoonheidsspecialiste. Daarna heb ik allerlei cursussen en opleidingen gevolgd om mij verder te specialiseren en u nog meer te kunnen bieden zoals: Tui-Na massage, medisch pedicure en cosmetische behandelingen als hennabrows en meer! Alle behandelingen en uitleg zijn te vinden op deze website. Voor actuele foto’s van mijn werk en acties is de salon te volgen op social media. Facebook: Salon Zandzicht, instagram: @SalonZandzicht.

Bij Salon Zandzicht staat kwaliteit, persoonlijke aandacht, service en ontspanning voorop. Daarnaast sta ik voor natuurlijke producten die niet op dieren getest zijn.

U bent altijd welkom voor vrijblijvende informatie, ik hoop u gauw te zien bij Salon Zandzicht!